Can
Gelat

Ramon Font
Les meves Maquetes

El Temple Expiatori de la Sagrada Família, conegut simplement com la «Sagrada Familia», és una basílica catòlica de Barcelona, ​​dissenyada per l'arquitecte Antoni Gaudí.
Iniciada el 1882, encara està en construcció. És l'obra mestra de Gaudí, i el màxim exponent de l'arquitectura modernista catalana. És un dels monuments més visitats d'Espanya, al costat del Museu del Prado i l'Alhambra de Granada i és l'església més visitada d'Europa després de la basílica de Sant Pere del Vaticà. Quan estigui finalitzada serà l'església cristiana més alta del món.
La Sagrada Família és un reflex de la plenitud artística de Gaudí: va treballar en ella durant la major part de la seva carrera professional, però especialment en els últims anys de la seva carrera, on va arribar a la culminació del seu estil naturalista, fent una síntesi de totes les solucions i estils provats fins a aquell llavors. Gaudí va aconseguir una perfecta harmonia en la interrelació entre els elements estructurals i els ornamentals, entre plàstica i estètica, entre funció i forma, entre contingut i continent, aconseguint la integració de totes les arts en un tot estructurat i lògic.