Can
Gelat

Ramon Font
Les meves Maquetes

<
>
Travel category

De l'Agricultura al ----> Maquetisme

Em dic Ramon i estic retirat del món laboral.
He dedicat tota la meva vida al cultiu de la terra. Durant anys, preparar el terreny, sembrar, cuidar i collir ha ocupat bona part del meu dia a dia. He estat un pagès que ha gaudit molt la feina que he fet i tot i que aquesta m’ocupava moltes hores sempre he trobat temps per cultivar la meva altra afició. Ara estic jubilat i tot i que una mica forçat per la salut, dedico el meu temps a fer maquetes.

El camp l’he deixat en mans del meu fill que per fortuna gaudeix la feina com jo ho feia però amb algunes comoditats més que la tecnologia per sort ha millorat.

L’afició a construir coses i de fer altres activitats, la tinc des que era molt jove.

Recordo passar hores estudiant objectes que més endavant reproduïa en forma de maqueta.

Més tard vaig aficionar-me a l’aeromodelisme i passava els hiverns, quan la feina al camp s’acabava abans per falta de llum, a construir avionetes que després feia volar.

Amb la jubilació disposo de temps i ara dedico moltes hores a la meva afició. Vaig començar fent maquetes senzilles que no recarien molta precisió. I vaig tornar a fer allò que feia de nen. Vaig reproduir tot de maquinària i eines de treball que he usat al camp.
Tinc tota una col·lecció de tractors, remolcs, màquines de preparar la terra, per sembrar….

Després de les maquetes de maquinària agrícola va venir el treball amb la fusta i vaig construir reproduccions de grans ponts i una fantàstica caseta que podria ser el somni de molts.

I d’aquí els vaixells, la meva actual afició. Com tot vaig començar amb petits vaixells de pesca i de mica en mica vaig animar-me a fer grans vaixells com el Mississipí, el Juan Sebastian Elcano, etc… vaixells cada vegada més complexos i amb tot detall.

En aquesta web us mostro tot el meu treball en aquests darrers anys i dels que vaig fent en l'actualitat.
Espero que en gaudiu tant com jo.

.